Nosaltres
Mobila ha creat un nou concepte de servei immobiliari
Des de 2016, mobila ofereix una experiència immobiliària diferent. Tecnologia, Comunicació fluida i amb focus en el més important: els nostres clients.
La nostra Fundadora

Cecilia Pedrouzo, és Advocada de la Universitat de Buenos Aires i Assessora Immobiliària, amb una experiència de més de 10 anys al sector immobiliari. Es va graduar com a advocada l'any 2001 i havent treballat més d'11 anys en el Dret d'Empreses, va iniciar els seus passos al Real Estate per comanda dels seus clients que feien inversions en béns arrels, ja que els assistia amb les signatures de contractes i els assessorava en la compravenda de propietats fins al moment de l'escripturació. L'any 2011, va obrir la seva agència Immobiliària a Buenos Aires, col·legiant-se al Col·legi de Martillers i Corredors públics de San Isidro (CMCPSI) com a API.

Nieta de Gallegos, i sent una apassionada dels viatges i d'Espanya, la seva cultura i la seva gent, es va radicar a Barcelona el 2020. És aficionada a les caminades de muntanya, els idiomes (parla fluid anglès i francès) la música ia la constant formació en desenvolupament personal i professional.

La qualitat que la caracteritza és que encara segueix aprenent i actualitzant-se per mantenir un alt estàndard en el seu assessorament, centrant el focus en les necessitats dels seus clients, per generar així experiències úniques, fidelització i grans satisfaccions a nivell personal i professional. La seva frase inspiradora és “La millor carta de presentació és la recomanació del client satisfet”.